Home[ LEZÁRT] Karakter update - Aurora'D Lange Felira12RegisztrációKapcsolatBelépés

Share
 

 [ LEZÁRT] Karakter update - Aurora'D Lange

Go down 
SzerzőÜzenet
Aurora D'Lange

Aurora D'Lange

Hozzászólások sz. Hozzászólások sz. : 1
Regisztráció Regisztráció : 2017. Jan. 12.

[ LEZÁRT] Karakter update - Aurora'D Lange Empty
TémanyitásTárgy: [ LEZÁRT] Karakter update - Aurora'D Lange   [ LEZÁRT] Karakter update - Aurora'D Lange Empty2017-01-12, 22:01

(Nem éppen kaland, de szerettem volna, hogy nyoma legyen valahol. Smile A ma esti Gordye kiszabadítós, démoni tükörsíkos eseményekre reflektálva.)


~ Megijedni a saját árnyékodtól ~


Lassan ideje aludni térnie,ami ezután az este után rá is fér: ugyan ki mondhatja el magáról, hogy váratlan látogatást tett egy démoni tükörsíkon, hogy segítsen kiszabadítani egy tükörben ragadt szerencsétlent? Halkan suhognak a ruhák, ahogy lecseréli őket az esti öltözékére, s sóhajtva ereszkedik a levendulaolajjal átitatott ágyneműbe, hogy aztán hamarost el is nyomja az álom. Lidérces képek váltják egymást, furcsa, elmosódott alakok kergetőznek a delíriumban, s ezt csak egyetlenegy érzés kíséri: a nyugtalanság. De hogy mivégre fakad és honnan, azt még felébredve sem fogja tudni megmondani egy jó darabig. Csend honol - csendes odakint a Kúrián túl elterülő havas táj; a folyosó az ajtón túl, az épület szokványos neszeitől eltekintve. Mégis...valami moccan. A gyertyák narancsszín lángjai úgy pislantanak, mintha kósza szellő kapta volna játékul táncba őket, s szemközt a falon az alvó nő árnyéka mintha megrezdülni látszana, s különválna az alvó testtől. A sötét sziluett megmozgatja tagjait, s a gyertyák árnyékfényére vetül vonástalan arcra. ~ Nem elég.. Erősödnöm kell!~ A sziluettekre fúj, s a szobában vaksötét támad, ő pedig hangtalanul nevetésre nyitja száját, elrejtőzve az éj vastag, sűrű leplében, hogy aztán a megfelelő pillanatban lecsaphasson.
Vissza az elejére Go down
 
[ LEZÁRT] Karakter update - Aurora'D Lange
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Anwarion fórum :: -
Ugrás: