HomeA karakter mögött - bemutatkozás Felira12RegisztrációKapcsolatBelépés

Share
 

 A karakter mögött - bemutatkozás

Go down 
SzerzőÜzenet
Rorschach

Rorschach

Hozzászólások sz. Hozzászólások sz. : 14
Regisztráció Regisztráció : 2016. Dec. 31.

A karakter mögött - bemutatkozás Empty
TémanyitásTárgy: Re: A karakter mögött - bemutatkozás   A karakter mögött - bemutatkozás Empty2016-12-31, 09:51

Sziasztok!

Ha már kezd beindulni ez a forum is, bár nem a rendeltetése szerint, akkor én kezdem a sort!

Muzolfhoz hasonlatosan én is a bitin szippantódtam be a szerepjátékok közé, és a megszűnése után többfelé is megfordultam, s végül ide keveredtem egy megmagyarázhatatlan kozmikus véletlen kapcsán. Valamiért a forumos játék sose fogott meg mindig csak az RT érdekelt, munka után hazaérve nincs is jobb, mint leülni pár órányi kalandozásra, miközben forró teát szürcsölgetve nézek egy jó filmet közben Smile

Civilben meg... ránézésre én vagyok a tipikus szürke egér aki a ráerőltetett társadalmi elvárások szűkre szabott határain belül kénytelen tengetni napjait, hogy megfeleljen és beilleszkedjen... de a felszín alatt bizony ott van a sok-sok szüntelenül felbukkanó gondolat, s fékezhetetlen fantázia és a kalandvágy ami ehhez hasonló helyeken igyekszek csillapítani.
És igen, imádom a rókákat Very Happy

Kezdetnek ennyi voltam, köszönöm a figyelmet!
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


A karakter mögött - bemutatkozás Empty
TémanyitásTárgy: Re: A karakter mögött - bemutatkozás   A karakter mögött - bemutatkozás Empty2016-12-29, 11:03

Szia!

A káoszháború leírását megtalálod a Kalandok - futó és tervezett téma "A káoszháború" topicjában. Elég részletes leírás, ami alapján könnyű eldönteni, hogy egy karakter hol és hogyan tudna becsatlakozni. Smile

Amennyire figyelemmel követem a háborút, úgy Ascona és Serena is az RT felületen kezdtek és utána jöttek át a fórumra. Faelnis RT-n kijátszotta hogy elmegy az elfekhez tanácskozni, és utána írta be magát fórumra. Jómagam szintén RT felületen játszottam le Asconával, hogy a karakterem majd "kémked" a jobbágyok között, azt is majd talán fórumon talán az RT felületen folytatom Smile
Alison is RT-ről jött át fórumra, ő Asconával egyeztetett pm és RT játszották ki a kezdetet, amit most itt fórumon folytatnak (de ettől még a fórumos szálak ki-kicsaphatnak egy-egy jelenet erejéig az RT felületre).

Persze volt egyeztetés a játékosok között, de az pm történt, egyszerűbb és gyorsabb volt úgy. Én is pm egyeztetek a mesélőkkel és a többi játékossal.

Ami a káoszháborútól független játék, az Cassidy játéka, az egyfajta elősztori kijátszás, tehát ami itt fórumon történik, az az RT szinten a karakter múltjának számít jelenleg.

Maga a fórum egyébként nem arra jött létre, hogy A Káoszháború legyen kijátszva, csak jelenleg ez az egyetlen nagyobb lélegzetvételű játék, ami folyik rajta. Ettől független spontán játékok is elférnek a káoszháború mellett a fórumon. Ide olyan játékokat tervezünk, amik számára az RT területe túlságosan szűkös (ergo: nem csak a kúriában és/vagy környékén játszódik, hanem kicsit tágabb környezetben).

Remélem, tudtam segíteni.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


A karakter mögött - bemutatkozás Empty
TémanyitásTárgy: Re: A karakter mögött - bemutatkozás   A karakter mögött - bemutatkozás Empty2016-12-27, 22:06

Szia!

Ahogy látom, az egyes karakterek leginkább magukban hozzák és generálják a maguk kalandjait, amibe mások becsatlakozhatnak, ha érdekli őket, vagy karaktereik jelleme úgy kívánja meg, hogy érdekelje őket. Mindenki a maga történetének kovácsa, s ahogy te be tudsz csatlakozni mások történeteibe, mások is be tudnak, ha úgy kívánod, a tiédbe. Az így összefonódó karakterek alkotják végülis azt a közösséget, ami a kúria, és épp ezekből a kapcsolódásokból lesz érdekes a játéktér, amikor bent van a kúriában jópár karakter.

A káoszháború ettől eltérő, mert túlnőtt a kúrián, így kihoztuk a fórumra. Természetesen nyitott, de nem nyitunk új szálakat. Inkább az RT felület, ami lényeges (Onnan lehet igazából szerintem a fórumra is jönni, de ez csak az én véleményem.), szóval ott kellene keresni egy karinak megfelelő személyt, oldalt, interakcióval csatlakozni, és úgy belépni a fórumos felületére, amikor már megvan, kinek az oldalán és mit akar elérni a te saját karaktered. Mert ebben is mindenkit mozgat valami, és az nem a harc öröme, hanem egy cél, ami felé a háború viszi. A háború eseményei a fórumon az IC részen mennek, én csak azt frissítem le a kalandok leírásában, ami fontosabb hír, ha talán a kúria környékén mozgó karik meríteni akarnak belőle, hogy egy fél mondatig elhelyezzék magukat térben és időben, mikor belépnek a helyre.

Ha viszont neked nem jön be ez a szál, akkor még mindig van egy csomó érdekes karakter bent érdekes krízisekkel. Be kell vinni egy olyan karit, amit a közösség elfogad, és akkor van esély olyan interakcióra, ami mások háttértörténetébe és kalandjaiba is besodor.

Remélem, segítettem valamennyit.
Üdvözlettel
Atroposz
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


A karakter mögött - bemutatkozás Empty
TémanyitásTárgy: Re: A karakter mögött - bemutatkozás   A karakter mögött - bemutatkozás Empty2016-12-27, 21:18

No hát, mivel a fórum felépítése a legalapvetőbbeket kivéve nekem kissé zavaros. Ezért itt mutatkoznék be, s tennék fel egyszerre egy kérdést.
( A játékokat nézem, és folyton úgy érzem van a fórumnak valami része amit nem látok, csak béna vagyok és nem találom, vagy épp a fórumon kívül beszélik meg mi hol merre. )

Nem tudom hányan játszottak annak idején Trónbitorlón, de ott még Madfox néven voltam ismert. Bár az egy karim neve volt igazából, ha mindenképp kell egy nicknév, maradjunk a Muzolfnál, legtöbb online közösségben (Mind az az egy.) így ismernek. Annó bitin játszottam a kétfejű zöld kattant alkimistától kezdve féltucat gnollon át az egy árva ember karim, a rövid életű boszorkányvadászig mindent. Ennek egy jó részét ma már letagadnám.

A civil életben... igazából inkább semmit. Jó, tudom, a topic elvileg erre van. De jobb szeretem ha az oldalon való ténykedésem alapján ítélnek meg, és nem valami más alapján. A muszályok, munka és család, úgy gondolom nem igazán jó tükre a személynek aki volnék.


Bár most épp igazán karakterem sincs ami alapján lehetne. (Na jó, ez nem teljesen igaz, de ami van azt nem nevezném karakternek.) Szóval ez kicsit hülyén jön ki. Igazából egy kérdésem volna. A fórumos játékot illetően. Egy szálat látok ami megy, bár őszintén a káoszháborús dolog nem fogott meg. De leginkább nem látom hol lehetne egyáltalán részt venni ebben vagy másban, illetve hol kezdődik, hol van leírva ki mit lát, egyáltalán nyitott-e interakcióra, vagy zárt játék megadott szereplőkkel? Már csak a jövőbeli játékokat illetően kérdezném igazán, hogy van-e valami OOC megbeszélős topic amit nem találok? Mert OOC alatt ezt és Társalgót látom.

Egyébként csak annyit mondanék. Üdvözölnék mindenkit! Örülök hogy létezik ez az oldal. S remélem a jövőben lesz alkalmunk tartalmas játékra.
Vissza az elejére Go down
Mea
Admin
Mea

Hozzászólások sz. Hozzászólások sz. : 61
Regisztráció Regisztráció : 2015. Nov. 26.

A karakter mögött - bemutatkozás Empty
TémanyitásTárgy: A karakter mögött - bemutatkozás   A karakter mögött - bemutatkozás Empty2016-11-28, 18:19

Ha van kedved megmutatni ki rejtőzik a karaktered mögött, írj egy 1-2 (vagy igény szerinti több Razz) soros bemutatkozást magadról Smile
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
A karakter mögött - bemutatkozás Empty
TémanyitásTárgy: Re: A karakter mögött - bemutatkozás   A karakter mögött - bemutatkozás Empty

Vissza az elejére Go down
 
A karakter mögött - bemutatkozás
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Anwarion fórum :: -
Ugrás: