HomeAnwarioni Hírmondó Felira12RegisztrációKapcsolatBelépés

Share
 

 Anwarioni Hírmondó

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég
Anonymous


Anwarioni Hírmondó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anwarioni Hírmondó   Anwarioni Hírmondó Empty2017-03-11, 13:49

Az Úr alászállásának 1417. esztendeje, Kikelet havának 11. napja.

A Kalamon és Anwarion közötti határt képező és őrző Nagyerdő a hajnal első fényével ismét a régi helyén, a kúria mellett állapodott meg. Mozdulatlan zúgnak az erős szélben a rügyezni vágyó lombok és örökzöldek, s az állatok is visszatértek az erdő fái közé.

Hogy hajdan egyáltalán vándoroltak volna, csak a Székváros melletti kővé dermedt fák adják jelét, melyek már örökre ott állnak mementójául a csatának, melyek a koronavárosért vívtak.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


Anwarioni Hírmondó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anwarioni Hírmondó   Anwarioni Hírmondó Empty2017-02-28, 09:27

Az Úr alászállásának 1417. esztendeje, Szarvastor havának 28. napja.

Székváros 11 napig állta az ostromot, mikor is a Nyugati Főkapu íjásztornya és fala beomlott, s a bestiák beözönlöttek. Az elf szövetségesek a huornok erdejével és Raul Dearmond báró az utolsó pillanatban érkeztek a felmentősereggel, s törték meg az ostromlók gyűrűjét szörnyű áldozatok árán. A pusztítás Székváros alsó városában iszonyatos volt, a holtakat megszámlálhatatlan gyűjtik, s adják a tűzben örök nyugalomnak a testüket.

A birodalom békéje még várat, tudják jól, de az ostrom visszaverése mégis reménnyel és örömmel tölti el a szíveket, dacára a város romos állapotának, a tomboló járványnak. A Káoszlordok visszavonulása úgy tűnik, elhozza a birodalom rendjének teljes győzelmét.


Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


Anwarioni Hírmondó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anwarioni Hírmondó   Anwarioni Hírmondó Empty2017-02-21, 16:29

Az Úr alászállásának 1417. esztendeje, Szarvastor havának 17. napja.

Megkezdődött Székváros ostroma! A Káoszbestiák, e fertelmes s embertelen szörnyetegek ostromgyűrűbe fogták a várost, s bizony úgy hírlik, a két Hadúr is megjelent, hogy Shlanees akaratának érvényt szerezzen! A borzalmak pedig azóta is szorítják a hős védőket, kik elkeseredetten küzdenek a falakon utolsó erejükig, hogy városukat, népüket és királyukat oltalmazzák!

A Kúria környékén különös jelenséget észlelnek az ott élők! Mert bizony az Udvarház melletti Nagyerdő ősi fái recsegve-ropogva indultak meg a Koronaváros irányába, s pusztán néhány fiatal fa maradt a domboldalakon, néhány ősöreg, moccanni nem hajlandó tölggyel és bükkel, s a kopár hegyhátakat is messze ellátni Kalamon Birodalmi erdeje felé.


Előzmény:
Az Úr Alászállásának 1416. esztendeje, Álom hava

Az Anwar Birodalomban szerte felreppentek a hírek az egyre gyülekező sokaságokról. Elégedetlen jobbágyok, hataloméhes nagyurak ragadtak fegyvert, haragjukat szította a káosz lordjainak szava: tán nem illeti ugyanazon jog a népet, mint az urakat, tán nem egyenlőek, s biz nem az erő dönt afelett, ki az, ki uralkodásra teremtetett? S a népek mind fellázadtak bizony Shlanees körbe foglalt csillagos zászlói alatt.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


Anwarioni Hírmondó Empty
TémanyitásTárgy: Anwarioni Hírmondó   Anwarioni Hírmondó Empty2017-02-20, 18:40

"Közhírré tétetik, s a birodalom minden szegletében kidoboltatik..."

Bár olykor nem annyira közhír, csak suttogás az udvar brokátjai mögött, legyezők mögé rejtett gyilkos mosolyok, elcsípett szerelmes szavak.

Álljanak itt az Anwariont érintő aktuális politikai és hadi események, különös tekintettel Királyföldére és a Kúria környékére vonatkozóan!

//Kérjük, csak olyan információt használj fel, melyhez karaktered hozzáférhet, és kérünk, hogy csak a moderátorokkal való egyeztetések után írj ide!//Anwarioni Hírmondó A_game_of_daggers_by_shutupandwhisper-d6x6hbt
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Anwarioni Hírmondó Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anwarioni Hírmondó   Anwarioni Hírmondó Empty

Vissza az elejére Go down
 
Anwarioni Hírmondó
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Anwarion fórum :: -
Ugrás: