HomeErdő Felira12RegisztrációKapcsolatBelépés

Share
 

 Erdő

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
The author of this message was banned from the forum - See the message
Vendég
Vendég
Anonymous


Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erdő   Erdő Empty2017-02-16, 12:09

//A Vörös Erőd//

Sora csendben figyelte a hajnali menetoszlopot. Majd ezer ember morajlását hallgatta, a léptek recsegő zizzenését a havon. A lovasok eltűntek a fák között , elvitték a hírt a Székváros körüli falvak pihent csapatainak, hogy ideje mozdulniuk. Emitt néhány zsoldos katonadalokkal szórakoztatta magát, amott a duda szólalt meg. Önkénytelen is elmosolyodott, s lovával visszakapaszkodott a felső udvarra, ahol a papok még mindig kántálták a magukét révült állapotban. A kapu vészjósló morajlása elkeveredett a halk nyögésekkel, melyek a zárkákból szűrődtek. Khrone alakját mintha egész megnövelte volna a kapuból kiáramló különös fény, mely valahogy még Sora szívébe is félelmet ültetett.
~Shlanees akarata segítsen meg, vén bolond...~
Szerette volna megvárni a végét... de nem ebben egyeztek meg. Megfordította a lovát, és búcsú nélkül indult a menetoszlop élére a magas lobogókhoz. A szekerek az úton várakoztak, magas oldalfallal építve, mintha lovakat akarnának rajta szállítani, de a menet elhagyta őket, hogy a szokott útvonalon vonuljon, felszedve a két faluban állomásozókat és az ostromeszközöket.
//Folytatása 2017.02.18.//
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erdő   Erdő Empty2017-02-03, 13:21

Sora vállat von, s ez esetben nem kap egy egységet sem Lendo. Parancsot erre nem fog küldeni egy emberének se.  De szóval már nem illeti a férfit, láthatóan a maga ura, azt tesz, amit akar.
~Végülis mindenki úgy hülye, ahogy tud, nemde, hatalmas Uram? Hmm.... ezzel se vagyunk kisegítve. De elégforrófejű, hogy bajba keveredjen. S szerencsére olyan üres a feje, mint egy szikkadt tök.~
Ő otthagyta, s terveihez híven a hadi asztalhoz távozott.

//Légy szíves az OFF információkat mellőzni. Tudtommal Lendo nem volt jelen amikor bárki is bejött az erődbe. Köszi.//
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erdő   Erdő Empty2017-02-03, 13:00

- Látom Sora, a racionális tényeket és észérveket, sem hajlandó figyelembe venni. Ezek szerint maga még nem volt igazán a kúria környékén. Khrone nem alaptalanul tart tőle. Apropó...ami "söpredékeket" illeti...az a pár ön által veszélytelennek titulált személy, be tudott törni ebbe az erődbe, és veszteségeket okoztak maguknak, ellenben a söpredékek csapatában nem volt veszteség, holott maguk voltak túlerőben. Ennyit a maguk harci teljesítményéről. De látom magát...felesleges győzködnöm. Nem végzett felderítést, sem megfigyelést. Egy század pedig túl feltűnő lenne és feleslegesen sok. Egy kicsi csapat kellene, 7-8 ember, nem több. Mi orvlövészek külön egységként dolgozunk, nem magukkal együtt. A mi harcmodorunkat nem is lehet igazán kombinálni sem lovassággal, sem közelharci gyalogsággal. Engem az anyaország felderítésre küldött ide, illetve pár célpont kiiktatására, ha az szükséges. Az én dolgom magukkal annyi, hogy jelentsek Önnek és Khronenak, nem több. -*magyarázza neki, rezzenéstelen arccal és teljesen nyugodt hangnemben, annak ellenére, hogy a nő elfordul tőle, majd füttyent egy hangosat hosszan, ekkor kis idő múlva egy vijjogás hallatszik fentről, ezt követően egy sólyom száll le a kinyújtott karjára.*~Jól van..."szenzációs". Komolyan ezekhez küldtek, hogy segítsek nekik? Maradunk a bevált módszernél, magam csinálok mindent, magam intézek mindent. Ilyen fegyelmezetlen, seregnek is csak jó indulattal nevezhető egységgel én nem dolgozok együtt. Felderítek és küldök nekik jelentést, és azt sem személyesen, persze..~*töpreng magában, majd el is indul az erdő felé, hogy elhagyja az erődöt.*
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erdő   Erdő Empty2017-02-03, 09:50

Sora elgondolkodott a lehetőségen, hogy egyszerűen megdermeszti ezt a pondrót, aki itt kisasszonyozza, ám abból dől a szó... és dől... és a lassan felsejlő mosoly a lány arcán egyre valódibb és szélesebb lesz. A végén pedig harsány nevetésben tör ki.
- Nem gondoltam volna, hogy valaki jobban fog tartani a kúriától és söpredékétől, mint te, Khrone... Igen komoly ellenállásba ütközhettél, miközben a kis nyilacskáidat lövöldözted be, Lendo.

Tovább nevet, bár nem azért, mert viccesnek gondolná Lendot, hanem mert szánalmasnak. Az udvaron elhaladó katonák pillantása rémülettel és szánalommal teli:ők tudják. Ők ismerik.
- Tudod mit, fiú? Látom, még nem tapasztaltál, s úgy látom, nem ismered se a háború művészetét, se annak célját és tétjét. Hasznod így a kevésnél is kevesebb nekünk, hisz tudni nem akarsz, csak követelni. Úgyhogy tanulni fogsz, s saját károdra teszed majd, mert apródra épp nincs szükségem többre! Kapsz egy századot: harminc íjász, negyven könnyű felszerelésű közelharci katona. Elviszed őket a kúriához, kipucolod az ellenállást velük, és hozol foglyokat, akiket feláldozunk Shlanees dicsőségére! Felderíted a birodalmi erőket, s visszatérsz jelenteni! Aztán megmutatjuk neked, mi is az a Kúria, amitől annyira tartasz... Azt hiszem, Khronera is ráfér egy kis szórakozás. Csak mi hárman, minden sereglet nélkül... Hamar rá fogsz jönni, hogy a Kúria maga is a Káosz része, s a legkevésbé sem kell tartanod tőle.

Jókedvűen fordul el, nem vár választ, semmit... nem is érdekli, hisz parancsot adott, és azt vagy teljesítik, vagy aki megtagadja, oltárra teszi, s másképp szolgál majd. Ennél jobb lehetőséget pedig nem tud adni Lendonak, hogy bizonyítsa rátermettségét, hisz az ő szemében egyelőre semmi. Nem tett le annyit az asztalra, mint ő vagy Khrone.
A nagy barakképület északi szárnya felé indul, hogy a jégbe dermedt nagyterembe menjen. Nem csak Khrone-nak van fontos dolga, amíg a pap a kapuval dolgozik, Sorának még mindig egy birodalom háborúját kell megvívnia. És felkészülni az újabb csapásra természetesen.

Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erdő   Erdő Empty2017-02-02, 20:27

-Kisasszony, a kúria minimális veszélyt jelent? Egy olyan épületről beszélünk ahol a lázadók legelszántabb kemény magja van ott, ráadásul egy olyan épületben ami saját magát megújítja teljesen. Nem gondolja, hogy ez egy fontos stratégiai pont? Arról nem is beszélve, hogy a kúria közeli erdő is veszélyes. Ez az ellenállásnak az erődítménye, pont úgy mint nekünk ez az erőd. Sőt, mivel a hely ennyire védett, így bátran lehet arra következtetni, hogy ott toborozzák a seregüket is, növelve ezzel a létszámukat. Engem ezért küldtek ide, hogy a kemény magot csírájában fojtsam el. Itt nem arról van szó, hogy jómagam önös érdekből vagy szórakozásból kiosszak pár pofont. Ha csak erről lenne szó, akkor az a pár pofon kiosztása már meg is volt. Az a vulpe is ott van bent, és van egy olyan érzésem, hogy a másik két személy is ott lesz. Az ostrommal ugyan nem lehetne elpusztítani magát az épületet, de lehetne egy olyan kemény nyomást gyakorolni, amivel meg lehetne akadályozni azt, hogy bemenjenek oda. Ha nincsenek ott és a környékén, akkor könnyebb őket kiiktatni és védtelenebbek is. Csak pár emberre lenne szükségem, nem a teljes seregre. Így nem kellene igazából a haditervén módosítania. De ha nem akar segíteni, akkor nem. Megoldom majd valahogyan. -*mondja neki teljesen nyugodt és higgadt hangnemben.*~Komolyan ez a nő itt a parancsnok? Ennek hadiTERVE van? Stratégiai érzéke egyiküknek sincs, azt már látom. ~*gondolja magában és reméli, hogy Sora a logikus okfejtését azért megfontolja.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erdő   Erdő Empty2017-02-02, 19:37

Sora figyeli, miként hajbókol Lendo, s valahol máris úgy érzi, szívesen rúgna egyet bele. Nem csodálja, hogy Khrone "várta" ezt a férfit.
~Micsoda egy giliszta, ahogy majdnem a földön csúszik őfelsége hátának... pfff...~
- Nem. Nem fogom a haditerveket módosítani azért, mert te be akarsz menni a kúriába megütni néhány arcot. Te vagy az Orvlövész... azt hiszem, meg tudod oldani, hogy levadászd, aki az utunkba áll. A kúria jelenleg minimális veszélyt jelent. De még mindig egy háborút vívunk a birodalomban.
Hát nem sikerült meggyőzni, az egyszer biztos.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erdő   Erdő Empty2017-02-02, 19:20

*Megtorpan a szavakra,mielőtt tovább megy.Nagyot fújtat,amiért továbbra is feltartják bokros teendőiben.*
-Elismerésre méltó lelkesedés. A Shlanessair foglalkozik az evilági... tervekkel!-*dörmögi a háta mögé,de tudja mi lesz a Mészáros némber válasza.Az első a kristály ami a kaput tovább erősíti,s az bíz nem a kúriába vezet,ahogyan majd a kapu szülöttjeinek útja se.Azt pedig egyenlőre maga Khrone se bogozta ki a káosz szövevényes fonalai közül,hogy Shlanees elegendő bizalmat fektet e belé,s uralmat ad a szolgái felett,vagy sem. Az évekkel ezelőtti bukás ütötte pecsét megeshet még nem halványult el az Istenség szemében.*
~Adj hatalmat,s vérbe borítom a Fény zászlaját!~*mormolja magában idegen nyelven a fohászt,remélve a kegyet.*
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erdő   Erdő Empty2017-02-02, 18:39

- A kúria lakói voltak azok, akik rajtaütöttek ezen az erődön? Erről nem tudtam! Sőt, konkrétan arról sem tudtam, hogy egyáltalán megtámadták ezt a helyet. Erről nem kaptam előzetes tájékoztatást. Csupán azért támadtam én a kúriát, hogy lássam azt, hogy tényleg képes magát újra visszaépíteni, valamint hogy pszichésen megviseljem őket. Amolyan terep- és helyzetfelmérés volt. De most, hogy tudom, hogy ők voltak ennek az erődnek a támadói, ki fogok dolgozni egy ostromtervet. Pár emberre és 1-2 eszközre lesz szükség. De megmutatom nekik, hogy milyen is az igazi káosz! Ha a kúriában csoportosul össze az ellenállás kemény magja, akkor kérem engedélyezze az ostromot.-*közli Khronenak, majd az utolsó mondatnál enyhén meg is hajol. Reméli, hogy a főpap engedélyezi is a tervét. Amennyiben rábólintana, el is kezdené a tervezést, de előtte pár szót váltana Soraval.*
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erdő   Erdő Empty2017-02-02, 18:28

Sora egyetlen szóval se vitatja el a szolgálatot, s nem is kotyog közbe. Mikor Khrone visszatér a papjaihoz, akkor pillant csak a másikra.
- Erőfeszítésed a kúriában jelentéktelen. Egy birodalmat hódítunk meg épp, ne pazarold a puskaport azokra a szerencsétlenekre ott. A hely pedig különös mágiával bír, képes önmagát minden nap megújítani. Ha akarsz valamit felmutatni, nem azzal szórakozol, hogy a kúriát rongálod... teljes időpazarlás. A benne élőket gyilkold... és azokból is a fontosabbakat. Ha van kedved, levadászhatod a vulpét, halála aranyat ér, gereznájáért, ha szépen kidolgoztatod, birtokot és nemesi rangot is adok majd. Ha pedig módod van rá, hát végezz egy bizonyos Rodderigo Ascona kapitánnyal. Valamint Khrone fájó tévedése Lady Averon is, a terület inspektora, biztos vagyok benne, hogy örülne, ha elkapnád neki... élve vagy holtan.
Jót nevet, s leírást ad minkét személyről, hisz tényleg úgy gondolja, hogy ezeknek bizony veszni illenék már.
-Mit tapasztaltál egyébként a kúria környékén egész pontosan?
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erdő   Erdő Empty2017-02-02, 18:11

-Ennyi? Azt hittem a fejükkel járulsz elénk...-*méltatlankodik,Khrone a jelentésre.*-A férgek ezt érdemlik amiért meg kívánták zavarni a Sikolyok Kapujának szent rituáléját!-*köp ki oldalvást,hogy nyomatékot adjon a kúria népéért érzett merő tisztelete jeléül.*
-Hamarosan bizonyíthatsz,Orvvadász! Úgy érzem te is kesztyűs kézzel bántál velük,ami hiba,de nem csak te követted el!-*ismeri el a hibáját egyben Sorának is, de érezhetően jobb ha felvési valahova a Shlanessair ezt az epikus momentumot, mert többé ilyet se fog hallani.*
-Ha követed Urunk akaratát, úgy részesülsz az ő erejéből s diadalából!Én Khrone vagyok,bár bizonyosan hallottál a nevemről, s Shlanees a Pusztítás és Hatalom Ura engem jelölt ki,hogy átadjam akaratát!-*húzza ki magát büszkén,s tekintetében áhítattal vegyes büszkeség csillan.*-Ezért ha engem követsz akkor Őt követed! Ahogyan azt a Shlanessair is teszi...-*szúr oda Sorának is egyben.*
-Most pedig dolgom van!-*közli,hisz részéről megtörtént az eligazítás.*-Oh és készüljetek...mert mi magunknak kell megtanítani a Rend talpnyalóinak hol is van a helyük az új világrendben!-
*Ezzel ha nem tartják fel távozik is, de nem messzire csupán vissza a papokhoz kik szoborként merednek a bizarr átjáróra.*
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erdő   Erdő Empty2017-02-02, 17:26

[Az erdő szívében]

*Az óelf szavai fakó lemondással kísértik a fiatal lány lelkét, ám a szívében gyűrűző igazságérzet makacs ellenállással felel rá. Míg gesztenyebarna szemeinek világát el nem fordítja népe bölcsétől, lassan fölkel térdeltéből. Lélegzetvételnyi ideig hagyja csupán a csöndet maguk közé telepedni, mígnem halk sóhajjal szakítja el pillantását a férfiétól, s hordozza körül az alkonyatba öltöző ősöreg fákon, mielőtt a csillagokra emelné.*
- Aminek sorsába egyszer beleavatkozunk, való, hogy utána felelősséget vállaljunk érte, amíg csak létezik...vagy mi magunk ki nem fakulunk e létből. Népünk élete hosszan elnyúlik a jövőbe, idővel elvékonyodik, s talán elérkezik lassan, hogy e Föld fiataljainak engedjük át az eljövendő korok megélését.
*Míg beszél, szinte issza magába a csillagok távoli, hideg, kristálytiszta fényességét.. akár egy emléket, mely származásuk kedves történetével melengeti szívét. Amikor ismét az eldára pillant, szemeinek tükrén csillan vissza örökségük.*
- Ez idő eljövetelére várva hát.. hagyjuk sorsára Anwarion népét? Hagyjuk magukra őket? Magunkra zárjuk erdeink határait..amint a halódó, ki utolsó sóhaját megtagadván gyermekeitől bezárja koporsója fedelét, és a reá boruló föld halmaitól reméli a kívül rekedtek jajszavát tompítani. Úgy fakulunk ki e világból, miként az emlék az elméből, s így annak minden múltja és tanulsága is örökre oda lesz.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erdő   Erdő Empty2017-02-01, 21:09

*Khrone üdvözlését egy kisebb meghajlással viszonozza, majd hallgatja ahogyan ketten vitatkoznak.*~Ezek "imádják" egymást, az egyszer biztos. Mint egy veszekedő házaspár.~*jegyzi meg magában, miközben hol az egyikre néz, hol a másikra. Mikor befejezik az egymás szapulását, kicsit köszörül a torkán és megszólal:*
- Ha nem bánják máris egy jelentéssel kezdenék. Az előbb a kisasszony ugye említett egy vulpét. Amikor megérkeztem Anwarionba a városban hallottam, hogy van egy régi kúria aminek nagy varázsereje van, és képes javítani önmagát. Valamint, hogy furcsa lények, harcosok, cselszövők és bűnözők pihennek meg ott. Hisz ott minden ingyenes. A kúria körüli erdőt derítettem éppen fel, mikor megláttam egy nadrágot viselő két lábon járó rókát. Csendben lopakodva követtem őt, és ő vezetett el a kúriához végül is. Egy robbanótöltetes nyílvesszővel berobbantottam a főbejárat ajtóját, majd a szétrobbant ajtó résein belőttem még egy robbanó, majd egy gyújtónyilat. Az épület belsejében lévő helység ki is gyulladt. Csináltam egy kis pánikot nekik. Aztán miközben a lángoló helységet próbálták oltani, volt ott egy szétszakadt páncélzatú férfi, ha jól emlékszem Gorde, vagy Gorye... néven szólították meg. Aztán mennem kellett, nehogy kiszúrjanak. Az erdő tele van elfekkel és kis pici röpködő tündérekkel is. -*meséli hosszan a jelentést.*
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erdő   Erdő Empty2017-02-01, 20:32

- Majd megmondja őfelsége...
Állával Khrone felé biccent, aki már jön is... a maga elbűvölő mivoltában. Sora jégszíve mindjárt olvadozni is kezd érte...
~Ma nagyon kedves vagy.... Akarsz valamit, vén bolond?~
- Tényleg? És megzavartak valamiben, Öreg? Mert úgy rémlik, nem... úgyhogy csak csinálj szépen valami hasznosat is azzal a tetves kapuval! Shlanees szerelmére, hogy neked állandóan ugyanazon kell sírnod! Én se hajtogatom fel minden nap a vulpét. Vagy épp a baklövést az inspektorral, akit nekem kell eltakarítani, mert képtelen vagy rá.
Az összhang ma is tökéletes köztük természetesen: tökéletesen szapulják egymást. Ehhez pedig Sora még vigyorog is, mint valami elmebeteg.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erdő   Erdő Empty2017-02-01, 20:24

*A kapu előtt tizenegy fekete csuhába öltözött alak áll szobor mereven,s köztük Khrone a maga egyszerű mivoltjában. Az érkezők hallatán hátra fordul,s egy szót se szólva az emberi szobrokhoz, indul meg a páros felé.*
-Azt mondtad senki nem zavar majd meg,Shlanessair! Nyomorult kalandorok törtek ránk az éj leple alatt!-*háborog,de szavait zabolázza,mikor megpillantja az új jövevényt.Hezitál,idő kell míg a káosz szövevényéből kihámozott arcot beazonosítja. Láthatóan nincs jó kedvében a támadás óta,de az is lehet élvezi, hogy Sora orra alá dörgölheti a dolgot.*
-S íme ránk lelt! Jöttöd nem ért váratlanul,Orvlövész...Sejtettem hogy idővel még többen jelennek meg,hogy tépjenek egy koncot Anwarion húsából...-*üdvözli rendhagyóan az érkezőt.Szavai nem állnak biztos alapon,csupán ismeri a káoszt s annak filozófiáját,miszerint aki nem a bukását akarja látni,az kimetszeni kívánja a részét az eljövendő diadalból.Mi másért is küldenének olyan értékes embereket,mint Az Orvlövész?*
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erdő   Erdő Empty2017-02-01, 18:16

*A nőt követve belép az erődbe, alaposan végig pásztázza szemével a helyet. A nevető és muzsikáló katonák látványától elégedetlenül igen enyhén csóválja a fejét.* ~Rendetlenség, fegyelmezetlenség és figyelmetlenség is. Eléggé egy szedett-vetett csőcselék. Látom a gyarmatokon szokássá vált a lazítás az egyes egységekben. Vagy csak itt Anwarionban ennyire nincs jelentős ellenállás? Hódítás alatt állnak és a saját országukért nem harcolnak keményen? Mondjuk az is lehet, hogy tönkrevertük a seregüket.~*filozofál el magában, majd mikor a kapuhoz érnek, csodálkozva pillantja meg azt.*
- A pillérbe épített.. vasszűzhöz hasonló eszköz, afféle véráldozati szertartáshoz kell, hogy meg lehessen nyitni mágiával egyfajta kaput?-*teszi fel a kérdését a nőnek, hiszen ő maga nem igazán ért a mágiához, de azért nem árt tisztába lenni a dolgokkal, legalábbis ő így véli.*
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erdő   Erdő Empty2017-02-01, 17:43

Halk morgás hallik, és a "közlegény" egyszerűen Lendo után köp.

Sora egy szót se szól, léptet a lován kényelmesen, mígnem elérik a völgy vörös fái között a magas palánkfalat, melyen vörös-barna felfestések látszanak. Varázsjelek talán... Az eső is eláll ekkorra, csak a hideg, ami állandó. A kaput szélesre tárják, s ő a kijárt úton léptet tovább egyenesen az istállókhoz. A tábor zaja idáig hallatszik, nevetés, beszédhangok, énekszó, dudák és sípok, a szélső sátrak látszanak az istállók mellől is.

Nincs lovászfiú... vagy nem szólítja. Maga nyergeli le a hátast, és engedi a többi közé, és még mindig egy árva szót sem szól, ahogy elindul fel a dombon a várba. Köpenye hullámzik súlyos teherként körötte, sisakját lehúzza és hóna alá veszi. Valóban nő, fiatalnak mondható, és vigyorogva int oda az őrségnek, akik a fenti gyilokjárón támasztják a tököt.
- Mi van, ilyen unalmas az őrség? Kell pár karó a seggetekbe, mihasznák?
- Jobban örülnénk valami seregnek, Főparancsnok! De szép menyecskét hozott... - Rikkantja le a katona, ahogy áthaladnak a kapu boltíve és felhúzott csapórácsa alatt.
- Meghiszem azt.... mindkettőt. Csak a szoknyája alá ne kapj! - Neveti el magát Sora, kicsit sem zavarja, hogy Lendo mindent hall...

A főudvaron pedig ami talán a legfeltűnőbb, az a kapu. Sokféle kaput látott már talán az orvlövész, de ilyet biztos nem. A tér közepén áll, sehova se vezet hát, hatalmas sziklaépítmény, csúcsos boltíves kőborzalom. Mindkét pillére olyan vastag, hogy állócellák vannak kialakítva bennük, az egyik épp nyitva van, és belül akár egy vasszűz, pengékkel van kiverve. a kapu két oldalán egy-egy fa áll, torzan megcsavarodott kőrisek.

Emellett pedig nagy a nyüzsgés, mozgás, mindenki valamit visz, valamit hoz...

//Khrone? Wake up!//
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erdő   Erdő Empty2017-02-01, 15:29

Megérkezik egy lovas is, mind a négy őrszem azonnal vigyázzba vágja magát. Ezen Lendo az arcát takaró sál alatt elmosolyodik. Ám amikor meglátja az igen csak magas, pikkelyvértezetet viselő személyt, kicsit ő is kihúzza magát, érzi ahogyan a nő közeledik a levegő is úgy egyre hidegebb.*~Lám-lám, szóval igaz a szóbeszéd. Ő a "jégistennő", ahogy az anyaországban hívják. Egész csinos, csak ne lenne ekkora debella.~*jegyzi meg magában, miközben végig méri a nála több, mint egy fejjel magasabb nőt. Sora szavára csak biccent, majd ahogy az felül a lóra és megindul, odafordul a nagyszájú őrszemhez.*-Közlegény! Az a szerencséd, hogy nem az én egységemben szolgálsz. Ilyen hangnemért és modorért 20 botütést kapnál a talpadra, pancser.-*közli vele nyugodt, ám határozott és ellentmondást nem tűrő hangon, majd elmegy mellette, de úgy, hogy a vállával kicsit meglöki, majd követi Sorat.*
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erdő   Erdő Empty2017-02-01, 11:38

- Finomabban, he? - köp ki oldalra az egyik - Főnök, finoman mutassuk már meg a kisasszonynak, hogy merre kell mennie...

A férfiak röhögésben törnek ki, láthatóan nem hatotta meg őket Lendo követelése, se a fenntartásai.
A közeli emelkedő tetején viszont lovas jelenik meg, magas alak ül szürke bestia nyergén, a pikkelyes vérten elcsúsznak a lassan szemetelni kezdő esőcseppek, a levegő pedig egyre gyorsabban hűl, s így az eső azonnal meg is fagy azon, amit ér. Széles, vállas alak, sisakja alól barna tincsek bújnak ki. A négy őr megmerevedik, vigyázzba vágja magát, ahogy le érmelléjük. Arcvédője nincs, csak ott, s a sisak alatt egyértelműen nőkre jellemző íves ajkak lapulnak, de a szeme... a szeme az fagyosabb mint a jeges eső, ami hull.

- Főparancsnok! - feszül meg aki az imént visszabeszélt Lendonak - A senkiházi a káoszlordokat keresi.

Sora végigpillant ezen a "senkiházin", majd röviden biccent.
- Gyere. A Főpap már vár!
Valójában "vén hülyét" akart mondani... de az emberei előtt nem lenne szerencsés.
Lóra nem segíti, semmivel nem kínálja, csak sarkon fordul, és visszaindul a jegesedő esőben a fák között.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erdő   Erdő Empty2017-02-01, 07:58

*Miközben sétál nyilak csapódnak a közelébe, amik megállásra késztetik őt. Nem ijed meg, tekintetével keresi, hogy ki lőhette a nyilakat. Ám sokáig keresgélnie nem kell az illetőt, vagyis illetőket, hiszen négyen vannak.*-Szóval medvecsapda. Azért figyelmeztethetnél finomabban is. Mondjátok merre van az erődítmény, a két káoszlordhoz jöttem, őket keresem.-*kérdezi őket és reméli, hogy választ is kap tőlük. Fején csuklya, arcát sál takarja, csupán a szemei látszódnak ki. Végig méri tekintetével a négy személyt.*~Ezek nem egyszerű vadászok, ők itt őrszemek lehetnek.~*méri fel a helyzetet.*
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erdő   Erdő Empty2017-01-30, 17:09

Amint éppen Lendo mászkál, egyszer csak egy nyílvessző csapódik a lába előtt a hóba. Majd rögtön utána egy mellette balra, egy jobbra, és még egy mögötte. Tarcsupasz fák alatt a fehér havon vérszilva és vörösjuhar levele élénk színével világlik, akár a vér, mintha elszáradás nélkül hullottak volna le a fagyba dermedve.
- Egy kicsit éberebben, barátocskám... - Neveti az egyik félelf, kinek homlokán körbe foglalt csillag jegye látszik. - Még rossz helyre találsz lépni, és hazavágod a medvecsapdáink!
Mind a négyen egy-egy fa széles törzse mögött mögött rejtőznek négy irányban: oldalra, előtte és mögötte, beszédtávban. Mindegyiknek ott a jel a homlokán.
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erdő   Erdő Empty2017-01-29, 17:03

*Az erdő mélyén egy kidőlt farönk mögött egy havas bokor mögül valami megmozdul. A közelében egy fehér bundájú nyúl éppen élelem után kutat, apránként ugrik egyet-kettőt. Éppen valami levelet rágcsál, mikor hirtelen süvítés hallatszik, egy nyílvessző megy keresztül szegény állaton. Aztán bokorban ismét megmozdul valami. De várjunk csak! Maga a bokor mozdul előre.*
- Na meg is van a vacsorának való! - *szólal meg Lendo, miközben söpri le magáról a havat, amit álcázásnak használt fel. A lőtt nyúllal a kezében, elindul tovább, ugyan is küldetése van.*
~ Ebben az erdőben kell találkoznom a két káoszlorddal. Micsoda sűrű egy erdő ez! ~*gondolkodik el, miközben csak megy egyenesen előre. Rég volt már harcban, a seregben pedig az újoncok kiképzése igen csak unalmas neki. Most végre komolyabb feladatott kapott. Keresi az erődöt de még nem akad a nyomára.*
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erdő   Erdő Empty2017-01-15, 20:24

//A régi, elfeledett erődben//


- Mi sem egyszerűbb... - sóhajtja teátrálisan.

Khrone távozta után a terepasztal fölé hajol. Némi koncentrációval, és Mira tudatával a fagyott asztal átalakul, hogy tornyokat és palánkfalat növesszen. Körbejárja, nézegeti... és berzenkedik a tudattól, hogy az öregre kelljen hagyatkoznia, hogy lelik meg odabent a relikviát.
Végezetül aztán felállítja a terveket, a taktikát, elhelyezi az egységeket.

- Nos... -mosolyodik el három óra múlva, elégedetten szemlélve a művét - Ezzel meg is volnánk. Ideje üzenni a hadvezéreinknek.

Úgy dönt, ő maga tesz eleget ennek, úgyis ráfér egy séta a kinti fagyos levegőn. Mert sokakkal ellentétben ő maga élvezi a hideget és a fagyot.
//Ostrom az RT felületen, további információk a Káoszháború kaland leírásában lesz frissítve!//
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erdő   Erdő Empty2017-01-15, 20:14

//Erőd//

*Khrone figyeli a szavakat, pontosan ezt akarta, hogy senki nem zavarja meg a terveket.*
-Helyes! A Rend seregei nem érhetnek ide, kössék le a parasztok a figyelmüket,míg Shlanees akarata teljesül, s a kapu megnyílik! Intézd el az ostromot, s készíts fel egy sereget az erőd megszállásához!-*teszi hozzá mintegy megerősítés képen, s ezzel indul is vissza.*
-Ha a jelek biztosak lesznek, akkor végrehajtjuk az Úr akaratát!... Állj készen!-
*Ezzel távozik is, hiszen dolga van még.*
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég
Anonymous


Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erdő   Erdő Empty2017-01-12, 17:51

//Erőd//

Türelmetlen mered a férfira, és valahol belül elkezd benne valami leplezetlen harag háborogni.
~Miért teszel próbára, uram, hogy egy félőrült futóbolondra kell bíznom egy hadjárat sikerét? Ki dacolhatna a te akaratoddal? Mégis úgy érzem, hogy a harag egyre gyűl bennem… és szolgádat a saját pisájába fogom belefojtani! ~
Pillantása mind fagyosabb lesz, ahogy amaz hadovál. Szilánkok meg ereklyék, hát pont ez kell nekik… De mit tehetne? Sorát köti a kötelessége: Segíteni Khrone-t.

- Kezdjük az erőddel, addig is van időm az ostromzárat előkészíteni a város körül. A milícia kapitánya épp nincs jelen, de nem lepődnék meg, ha előkerülne, ha fülébe jut, hogy egy nagyobb csapat lépett a hajdani állomáshelye területére.

Keze végigmutat a színes jégkristályokból alakított domborzati asztalon, mely aligha lesz Khrone szemének más, mint egyszerű csillogós játékasztal.

- A jó hír az, hogy a csapatmozgásokkal sikeresen eltereltük a birodalom erejét a valódi veszélytől. Délen és keleten folynak a harcok. Ez a terület, az öreg erdő, a Kúria környéke, nem szúr szemet senkinek… És minthogy magának a területnek van egy kellemetlen szépséghibája, ami maga a Kúria, a söpredék és a mihasznák, a gonosztevők gyűjtőhelye, senkinek se érdeke ide több embert küldeni a védelmükre. Vagyis… ha megtámadjuk az erődöt, és benne a kapitány majd száz hátrahagyott emberét, akkor senki sem érkezik a segítségükre. Vagy legalábbis nem időben. Hogy is hívják a strázsamestert? Hmm… Hmm… már nem ugrik be. Mira, segíts! Áhh… igen. Belisarius. Nos, ismerjük a taktikájukat és a technikájukat. Alighanem a helyőrség védelmére rendezkednek be. Pontos ismereteink vannak a belső elhelyezkedésről, de legjobb lesz kikémlelni őket, mielőtt nekikezdünk tervezni.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Erdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erdő   Erdő Empty

Vissza az elejére Go down
 
Erdő
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Anwarion fórum :: -
Ugrás: