HomeHozzászólások Felira12RegisztrációKapcsolatBelépés

Hozzászólások szerkestése /IC-OOC használata


IC- játékostér : A hozzászólások készítése közben, törekedj arra, hogy a szabályokat betartsd a játékostársaid felé. A hozzászólásokat szerkesztheted, formázhatod, lehetőleg használva az álltalános jelzéseket. Érdemes lehet a karakter mondanivalóját színessel kihúzva feltüntetni.

HTML kódolású reagdobozok használata megengedett az oldalon. ( Figyelj arra, ne húzza szét az oldalt )

Képek beillesztése esetén törekedj arra, hogy 200px szélesnél ne legyen nagyobb a választott kép.

Ha úgy érzed, hogy miután elküldted a reagodat és nem vagy vele elégedett , tudod módosítani, viszont törölni nem. Így bizonyosodj meg róla, hogy valóban jó helyre küldőd el az írást. ( hiba esetén keresd fel a fórum szerkesztőjét és jelezd neki a problémát)


OOC - játékon kívűl: A OOC menüje több elemet is tartalmaz, közöttük beszélgetésre szolgáló témákat is. Mivel ez egy közösségi oldal, legyél körültekintő a másikkal szemben ,akkor is ha nem tetsző dolgot ír számodra.

Ne káromkodj!
Ne sértegess másokat!

Megoszthatsz képeket, élményeket, mindent ami játékon kívűli, vagy játékot érintő problémákat megbeszélheted.
Lehetőséged szerint a beszélgetéseknek a kijelőlt helyet használd ( társalgó...ect )A problémákat ha úgy érzed PM nem megy, írd csak ki nyilvánosság elé hátha többen rájöttök a forrására -annak megoldására.. Mielőtt nyilvánosan kezdesz egy problémáról beszélni, gondold át mennyire érinti a közösséget és mennyire személyes sérelem és ennek fényében tedd publikussá.
A témákat moderátorok felügyelik, a nem oda illő - sértő tartalmat eltávolítják.