Homea fórumról Felira12RegisztrációKapcsolatBelépés

A regisztrálás folyamata és profilkezelés


Ki használhatja a fórumot?

A fórum az anwarion.hu real Time szerepjátékos oldalhoz tartozik, és csak azon játékosok használhatják, akiknek a jelentkezését az RT felületen a moderátorok elbírálták és elfogadták. Más esetben a regisztráció sikertelen lesz, vagy töröljük.
( lásd: regisztrációs panel a fórumon) ) Ha regisztráltál már, de még nem fogadtuk el a karaktert és kérdésed akadna, használd nyugodtan a Vendégkönyv szekciót.

A fórumon lévõ csoportokhoz nem lehet csatlakozni, mindenki önmûködõen a játékosi titulust kapja. Az admini és moderátori körökbe az Admin maga helyezi át a megbízott személyt, jelentkezni nem lehet.


Profil szerkesztése, képek használata

Bejelentkezés után a felsõ menüsávon található Profil menüpont elérésével állíthatóak be a személyes adatok a karaktereknek.Balról jobbra haladva állítsuk be az adatokat .

Elsőnek az információt állítsd be. Információ: itt a mások számára látható adatokat adod meg. (tartózkodási hely, karaktered foglalkozása) Csak azokat add meg amit szeretnél ha mások látnának! (ide ne másold be a karakterlapod leírását semmiképpen)
Az opciók közül érdemes beállítani a beállítások almenüben a következőket "igen"-re :

-Mindig engedélyezze a HTML-t
-Mindig engedélyezze a BBCode-ot
- Mindig csatolja az aláírásomat

Következő az aláírás. Ide értelemszerûen beállíthatsz egy neked tetszõ aláírást, ami a karakteredet jellemzi (ez lehet akár az RT felületen beállított titulus is) Ez a lépés kihagyható, ha nem szeretnél aláírást.

Az avatar beállításánál több több opció közül is választhatsz hogyan töltöd fel a képedet ,de a legcélszerűbb az RT felületről letöltött képet használnod, vagy jelezned egy Adminisztrátornak, hogy megvágja neked a megfelelő méretre. (Csak azt a képet használd, ami az RT felületen regisztrált adatlapodhoz tartozik!)

Ezzel el is készült az accountod.

Kellemes játékot kívánunk!